Ακτινοδιάγνωση

Στην κλινική μας χρησιμοποιούμε μια από τις κορυφαίες μονάδες ακτινοδιάγνωσης στον κόσμο: το CS 9300 Select! Το επαναστατικό αυτό σύστημα προσφέρει μεγάλη ευελιξία και τη δυνατότητα να προσαρμόσουμε το πεδίο λήψης με βάση τις διαγνωστικές ανάγκες, εκπέμποντας λιγότερη ακτινοβολία από τις συμβατικές μονάδες και προσφέροντας εξαιρετικά λεπτομερή απεικόνιση.

CBCT CONE BEAM COMPUTERIZED TOMOGRAPHY

Η υπολογιστική τομογραφία κωνικής δέσμης (CBCT) αποτελεί εξέλιξη στον τομέα της αξονικής τομογραφίας, η οποία παρέχει την δυνατότητα απεικόνισης σε τρισδιάστατο επίπεδο. Η τρισδιάστατη απεικόνιση εστιάζει σε συγκεκριμένη περιοχή, με αποτέλεσμα ο ασθενής να δέχεται μικρότερη δόση ακτινοβολίας (98% λιγότερη) από τους συμβατικούς αξονικούς τομογράφους.

Η CBCT χρησιμοποιείται κατά τη διάγνωση και τον προχειρουργικό έλεγχο στην ενδοδοντία και στην εμφυτευματατολογία. Βασικό πλεονέκτημα της τεχνολογίας είναι πως προσθέτει βάθος στην εικόνα της διάγνωσης. Έτσι, με μία διαγνωστική διαδικασία, αποκτάμε πλήρη εικόνα, αυξάνοντας το επίπεδο φροντίδας και ικανοποίησης του ασθενή αφού μειώνεται η ανάγκη να υποβληθεί σε πολλαπλές ακτινοβολήσεις.