Οδοντιατρική Κλινική
Dental Place


Dental teamΗ οδοντιατρική κλινική ΚΡΟΜΠΑΣ & ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ (Dental Place) είναι άρτια και υπερσύγχρονα εξοπλισμένη, όπως αρμόζει στην υψηλών αξιώσεων οδοντιατρική που υπηρετεί. Έχοντας εμπειρία άνω των 35 ετών στην παροχή εξειδικευμένης και γενικής στοματογναθικής περίθαλψης, λειτουργούμε πάντοτε με γνώμονα τις καθοδηγητικές μας αρχές: την αφοσίωση στην εξαιρετική ποιότητα, τη δημιουργία ενός ήρεμου, φιλικού και άνετου περιβάλλοντος για τους ασθενείς και τη συνεχή επιστημονική βελτίωση. Στόχος μας είναι η συνολική αντιμετώπιση των προβλημάτων του στοματογναθικού συστήματος, μέσα από τη λεπτομερή εξέταση, διάγνωση και συζήτηση όλων των επιθυμιών των ασθενών, ενημέρωση και άψογη εκτέλεση των οδοντιατρικών θεραπειών, στις οποίες περιλαμβάνεται και η θεραπεία με οδοντικά εμφυτεύματα.

Για εμάς, έχουν ιδιαίτερη σημασία η ανθρώπινη επαφή, το απόλυτα καθαρό περιβάλλον εργασίας και η εφαρμογή των πιο αυστηρών μεθόδων αποστείρωσης. Χρησιμοποιούμε τα πιο εξελιγμένα βιοϋλικά, επιστημονικά τεκμηριωμένες θεραπείες και οδοντιατρικά μηχανήματα, ώστε να θεραπεύουμε τους ασθενείς μας με άνεση, αποτελεσματικότητα, ασφάλεια και –πάνω από όλα– ανώδυνα.

Η οδοντιατρική κλινική ΚΡΟΜΠΑΣ & ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ (Dental Place) έχει αναπτύξει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2000. Επίσης, έχει πιστοποιηθεί και επιθεωρείται κάθε χρόνο από τον εθνικό γερμανικό φορέα ποιότητας DQS.

Βιογραφικά

Dr. Νίκος Κρόμπας

Ο Dr. Νίκος Κρόμπας αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης το 1983. Εργάζεται ως οδοντίατρος με ειδική έμφαση στη χειρουργική και προσθετική εμφυτευματολογία, την ακίνητη προσθετική με ολοκεραμικές στεφάνες και γέφυρες, καθώς και την αισθητική αποκατάσταση με όψεις πορσελάνης. Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του εστιάζεται στην εξάλειψη του πόνου, του φόβου, και την ταχύτατη, μέσα σε 24 - 48 ώρες, οδοντική αποκατάσταση των εμφυτευμάτων. Παράλληλα, δίνει διαλέξεις ως προσκεκλημένος ομιλητής σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Επίσης, ασχολείται με την έρευνα για τη διατήρηση του περιεμφυτευματικού οστού σε διάφορα συστήματα εμφυτευμάτων, καθώς επίσης και με την άμεση φόρτιση των οδοντικών εμφυτευμάτων και την οδοντική προσθετική με την βοήθεια του μικροσκοπίου. Τέλος, από το 2002 παρουσιάζει οδοντιατρικά σεμινάρια και εκπαιδεύει πρακτικά οδοντιάτρους σε θέματα προηγμένης αισθητικής οδοντιατρικής, προσθετικής εμφυτευματολογίας με έμφαση στην άμεση φόρτιση και διαχείρισης της σύγκλεισης στην επανορθωτική οδοντιατρική.

Dr. Νότα Στεφανοπούλου

Dr Stefanopoulou Nota, D.D.S. Η Dr. Νότα Στεφανοπούλου – Κρόμπα απέκτησε το πτυχίο Βιολογίας του Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης το 1983. Συνέχισε τις σπουδές της στην Οδοντιατρική Σχολή Του Πανεπιστημίου Αθηνών και αποφοίτησε το 1990. Εργάζεται ως οδοντίατρος στην Κηφισιά. Ασχολείται κυρίως με την συντηρητική αισθητική αποκατάσταση όλου του στόματος με ρητίνες (Bonding), τη λεύκανση των δοντιών, τις όψεις και τα ένθετα ρητίνης και πορσελάνης. Η Dr. Νότα Στεφανοπούλου – Κρόμπα, πρωτίστως, αντιμετωπίζει όλα τα επείγοντα περιστατικά πόνου. Η απαλή και υπομονετική προσέγγιση των φοβικών ασθενών και των παιδιών αποτελούν ιδιαίτερο κομμάτι του επιστημονικού της ενδιαφέροντος. Συμμετέχει σε σεμινάρια και συνέδρια στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, με σκοπό τη συνεχή επιμόρφωσή της επάνω σε θέματα λεύκανσης, ενδοδοντικών θεραπειών (απονευρώσεων) και αισθητικών αποκαταστάσεων.

Dr. Πάνος Γάκης DDS, MS, FACP

Dr. Πάνος ΓάκηςΟ Πάνος Γάκης αποφοίτησε από την οδοντιατρική σχολή Αθηνών το 2012. Μετά την αποφοίτηση ακολούθησε τριετείς μεταπτυχιακές σπουδές στο Texas A&M University, School of dentistry, Ντάλλας, Τέξας, όπου το 2018 έλαβε certificate στην προσθετική και Master of Science degree στην βιολογία στόματος. Από το 2018 μέχρι και το 2022 διετέλεσε Επίκουρος Καθηγητής Προσθετικής στο UT Health San Antonio School of dentistry. To 2021 προήχθη σε διευθυντή του μεταπτυχιακού προγράμματος προσθετικής του UT Health San Antonio. Το 2019, έλαβε το βραβείο της τρίτης καλύτερης εργασίας για την αμερικάνικη ακαδημία της ακίνητης προσθετικής για την ερεύνα του. Το 2020 απέκτησε τον τίτλο του Diplomate του American Board of Prosthodontics. Είναι μέλος του International Team for Implantology και Fellow του American College of Prosthodontics. Οι τομείς που εξειδικεύεται περιλαμβάνουν την κλινική προσθετική, την εμφυτευματολογία και την ψηφιακή οδοντιατρική.

 
Οδοντιατρική Κλινική Dental Place | Εμφυτεύματα

Για ραντεβού ή οποιαδήποτε ερώτηση, επικοινωνήστε με την κλινική μας


Επικοινωνία