Οι Κλινικές Διαδικασίες που ακολουθούμεΤα τελευταία 45 χρόνια κλινικών ερευνών έχουν επιφέρει σημαντική πρόοδο στον τομέα της οστεοενσωμάτωσης. Τα εμφυτεύματα πλέον χρησιμοποιούνται σε καθημερινή βάση για την αντικατάσταση απωλεσθέντων δοντιών, άκρων, αυτιών και ματιών. Η μέθοδος αυτή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη σύνδεση εμφυτευόμενων βοηθημάτων ακοής, καθώς και για την αντικατάσταση των αρθρώσεων.

Οι κλινικές διαδικασίες που ακολουθούμε στο Dental Place - Brånemark Osseointegration Center Greece μάς επιτρέπουν να τοποθετήσουμε εμφυτεύματα ακόμα και σε αρκετά δύσκολες περιπτώσεις ελλειμματικής γνάθου. Επιπλέον, βοηθούν ώστε όλη η θεραπεία να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετη για τον ασθενή και σύντομης διάρκειας.

Πιο συγκεκριμένα, έχουμε αναπτύξει τεχνικές οστικής μεταμόσχευσης που μας επιτρέπουν να «χτίσουμε» οστό, εκεί όπου η αρχική ποσότητα δεν επαρκεί για την τοποθέτηση εμφυτεύματος.

Ωστόσο, καθώς η μεταμόσχευση είναι μια μάλλον επεμβατική διαδικασία, έχουμε επίσης αναπτύξει μια τεχνική τοποθέτησης εμφυτευμάτων στο ζυγωματικό οστό, που σε πολλές περιπτώσεις εξαλείφει την ανάγκη για μεταμόσχευση σε μια εκτεταμένα ελλειμματική άνω γνάθο.

Μια άλλη ενδιαφέρουσα εξέλιξη στις κλινικές διαδικασίες μας αποτελεί το Brånemark Novum®. Η συγκεκριμένη διαδικασία εξαλείφει τη δυσφορία που μπορεί να προκληθεί κατά τη διάρκεια μιας μακράς θεραπευτικής περιόδου και τα προβλήματα που σχετίζονται με την αφαίρεση της οδοντοστοιχίας. Αντίθετα, τα εμφυτεύματα τοποθετούνται το πρωί και η τελική προσθήκη γίνεται το ίδιο απόγευμα. Ο ασθενής μπορεί να φάει ελαφρύ φαγητό ήδη από το τέλος της πρώτης ημέρας θεραπείας.

Επιπροσθέτως, η νέα αυτή διαδικασία κοστίζει σημαντικά λιγότερο από όσο συνηθίζεται για την αποκατάσταση μιας εντελώς νωδής κάτω γνάθου.


 
Οδοντιατρική Κλινική Dental Place | Εμφυτεύματα

Άρτια και υπερσύγχρονα εξοπλισμένη


Επικοινωνία