Υπολογιστικά Καθοδηγούμενη Εμφυτευματολογία

Με την υπoλογιστικά καθοδηγούμενη εμφυτευματολογία, η χειρουργική τοποθέτηση των εμφυτευμάτων γίνεται ατραυματικά, γρήγορα και με ασφάλεια, καθώς ελαχιστοποιείται ο χρόνος και η πιθανότητα σφάλματος. Η επέμβαση πραγματοποιείται εικονικά και προαποφασίζεται η τελειότερη θέση των εμφυτευμάτων πριν από το χειρουργείο. Στα ιατρεία μας, η υλοποίηση της υπoλογιστικά καθοδηγούμενης εμφυτευματολογίας γίνεται μέσω του προγράμματος SimPlant. Το SimPlant είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα τρισδιάστατης επεξεργασίας αξονικών (CT) και ογκομετρικών (CBCT) τομογραφιών για τον προγραμματισμό οδοντικών εμφυτευμάτων, με σκοπό τη διάγνωση, το σχέδιο θεραπείας και τη χειρουργική καθοδήγηση.

Ακτινοδιάγνωση

Στην κλινική μας χρησιμοποιούμε μια από τις κορυφαίες μονάδες ακτινοδιάγνωσης στον κόσμο: το CS 9600! Το επαναστατικό αυτό σύστημα προσφέρει μεγάλη ευελιξία και τη δυνατότητα να προσαρμόσουμε το πεδίο λήψης με βάση τις διαγνωστικές ανάγκες, εκπέμποντας λιγότερη ακτινοβολία από τις συμβατικές μονάδες και προσφέροντας εξαιρετικά λεπτομερή απεικόνιση.

CBCT CONE BEAM COMPUTERIZED TOMOGRAPHY

Η υπολογιστική τομογραφία κωνικής δέσμης (CBCT) αποτελεί εξέλιξη στον τομέα της αξονικής τομογραφίας, η οποία παρέχει την δυνατότητα απεικόνισης σε τρισδιάστατο επίπεδο. Η τρισδιάστατη απεικόνιση εστιάζει σε συγκεκριμένη περιοχή, με αποτέλεσμα ο ασθενής να δέχεται μικρότερη δόση ακτινοβολίας (98% λιγότερη) από τους συμβατικούς αξονικούς τομογράφους.

Η CBCT χρησιμοποιείται κατά τη διάγνωση και τον προχειρουργικό έλεγχο στην ενδοδοντία και στην εμφυτευματατολογία. Βασικό πλεονέκτημα της τεχνολογίας είναι πως προσθέτει βάθος στην εικόνα της διάγνωσης. Έτσι, με μία διαγνωστική διαδικασία, αποκτάμε πλήρη εικόνα, αυξάνοντας το επίπεδο φροντίδας και ικανοποίησης του ασθενή αφού μειώνεται η ανάγκη να υποβληθεί σε πολλαπλές ακτινοβολήσεις.

Ψηφιακή Οδοντιατρική

Το σύστημα CEREC Sirona δημιουργεί, σε μία μόλις επίσκεψη, CAD/CAM ολοκεραμικές αποκαταστάσεις (ένθετες εμφράξεις, στεφάνες και όψεις) με εξαιρετική αισθητική, βιοσυμβατότητα και αντοχή. Το CEREC Sirona λειτουργεί ήδη ένα χρόνο στο ιατρείο μας, με 100% επιτυχία στις αποκαταστάσεις.

Νιώθουμε ενθουσιασμένοι για το συγκεκριμένο σύστημα και τα αποτελέσματα που χαρίζει, αισθανόμενοι παράλληλα ότι προσφέρουμε στους ασθενείς μας την αιχμή της τεχνολογίας στον χώρο της αισθητικής οδοντιατρικής παγκοσμίως. Τα δόντια που αποκαθίστανται με αυτή την τεχνολογία αποκτούν αντοχή ίση με τα άθικτα δόντια.


Αποστείρωση

Η απόλυτη καθαριότητα, αποστείρωση και απολύμανση είναι μια αδιαπραγμάτευτη αρχή και πεποίθησή μας. Στην οδοντιατρική κλινική Dental Place λειτουργεί ξεχωριστό τμήμα αποστείρωσης, πλήρως εναρμονισμένο με την Κοινοτική Νομοθεσία.

Ειδικά δε όλες οι χειρουργικές επεμβάσεις Εμφυτευματολογίας γίνονται με άσηπτη τεχνική. Η άσηπτη τεχνική, εκτός των άλλων, περιλαμβάνει πάντοτε υλικά μιας χρήσης.


Ποιότητα Υλικών

Η οδοντιατρική είναι μια εφαρμοσμένη επιστήμη, που η ποιότητά της εξαρτάται απόλυτα από τα χρησιμοποιούμενα βιοϋλικά. Στα ιατρεία μας χρησιμοποιούμε αποκλειστικά τα κορυφαία οδοντιατρικά υλικά, τα οποία είναι επιστημονικά τεκμηριωμένα και πιστοποιημένα από την FDA.

Η χρήση κορυφαίων υλικών στη θεραπεία με εμφυτεύματα και στις διαδικασίες αποκατάστασης εγγυώνται το βέλτιστο αποτέλεσμα. Οι εξαιρετικές προσθετικές εργασίες που απολαμβάνουν οι ασθενείς μας είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας μας με τα κορυφαία εργαστήρια στην Ελλάδα.


Εξοπλισμός Οδοντιατρείου

Για να προσφέρουμε στους ασθενείς μας οδοντιατρική υψηλής ποιότητας και ασφάλειας, φροντίζουμε ο οδοντιατρικός εξοπλισμός να αναβαθμίζεται συνεχώς με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα.