Επανορθωτική Οδοντιατρική

Για μικρές ή μέτριες βλάβες των δοντιών, που οφείλονται σε τερηδόνα ή ατύχημα, η σύγχρονη οδοντιατρική προσφέρει εξαιρετικές λύσεις με κορυφαία αισθητική και βιοσυμβατότητα. Στην οδοντιατρική κλινική Dental Place χρησιμοποιούμε άριστα υλικά ρητινών, όπως COSMEDENT και TOKUYAMA, τα οποία μας εγγυώνται μακροχρόνια επιτυχία. Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως οι εμφράξεις γίνονται πάντοτε με τη χρήση ελαστικού απομονωτήρα (rubber), ο οποίος εξασφαλίζει την αποφυγή κατάποσης υδραργύρου και βαρέων μετάλλων κατά την αφαίρεση των παλαιών μαύρων σφραγισμάτων (αμάλγαμα), καθώς και την απόλυτη στεγανότητα των δοντιών.

Λόγω της εμπειρίας μας και της συνεχούς επιστημονικής διερεύνησης, στα ιατρεία μας έχουμε την τιμή να εξετάζουμε ό,τι πιο νέο και σύγχρονο υπάρχει στην οδοντιατρική τεχνολογία, από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες.

Όλη η διαδικασία γίνεται με τοπική αναισθησία και είναι πλήρως ανώδυνη.

Στο ιατρείο μας χρησιμοποιούμε ηλεκτρονικά ελεγχόμενη αναισθησία για την ελαχιστοποίηση του πόνου κατά τη διαδικασία της αναισθησίας. Στο ιατρείο μας χρησιμοποιούμε τις δύο πιο εξελιγμένες συσκευές ηλεκτρονικής αναισθησίας στον κόσμο: Το Sleeper One της Dental Hi Tec και το One της Milestone Scientific.